ARALıK 2017
Başkan Cabbar Yılın Yerel Yöneticileri Arasında
26 Aralık 2015

Kentlerin bir adım daha ileriye taşınması, sorunların çözümü için üretilen projelerin desteklenmesi ve Belediye Başkanlarının teşviki için Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin bu yıl altıncısını düzenlediği “Yılın Yerel Yöneticileri” etkinliği Hacılar Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

“Aksu Mesire Alanı” ve “Kentsel Dönüşüm” projeleriyle iki ayrı ödüle layık görülen Başkan Cabbar, ödülden sonra yaptığı kısa konuşmasında “Beni bu ödüle layık gören Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi çalışanlarına ve bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen Belediye personeline şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin 100. Sayıya ulaşmasından dolayı da kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye genelindeki belediye başkanlarının projelerinin halka sunularak, halkın oylaması sonucunda projeleri en çok oy alan Belediye başkanlarına ödül verildiği programın sonunda Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin 100. Sayıya ulaşmasını kutlamak amacıyla ve birlik beraberlik görüntüsü sergilemek adına pasta kesme merasimi yapıldı.