KASıM 2017
"Her Zaman Yanınızdayız" Projesi İstişare Toplantısı Yapıldı
22 Aralık 2015

Develi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla hayata geçirilecek olan ve geçtiğimiz günlerde protokolü yapılan “Her Zaman Yanınızdayız” isimli sosyal sorumluluk projesinin istişare toplantısı Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapıldı.,

Develi merkezde ve dış mahallelerinde (köyler) bulunan; yaşlı, yetim, yatalak ve bakıma muhtaç kimselerin düzenli olarak kişisel bakımlarının (saç kesim, kişisel hijyen gibi) yapılacağı, onlara fiziksel ve ruhsal destek olunacağı projenin istişare toplantısı, Develi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdurrahman Pınar ve Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Baş Yardımcısı Arif Emre Açıkgöz ile hizmet sunacak gönüllüler arasında yapıldı. Nasıl bir yol haritasının çıkarılacağı ve nelere özen gösterileceğinin uzun uzadıya konuşulduğu istişare toplantısında en kısa sürede faaliyete başlanılacağı belirtildi.