EYLÜL 2017
"Her Zaman Yanınızdayız" Projesi Protokolü İmzalandı
18 Aralık 2015

Develi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla hayata geçirilecek olan “Her Zaman Yanınızdayız” isimli sosyal sorumluluk projesinin protokolü Başkan Cabbar’ın makamında imzalandı.

Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Öğretmeni Gülsün Nergiz’in danışmanlığında yürütülecek olan projede psikolojik danışman, psikolog, sosyolog, bayan ve erkek kuaförleri de görev alacaklar. Develi merkezde ve dış mahallelerinde (köyler) bulunan; yaşlı, yetim, yatalak ve bakıma muhtaç kimselerin düzenli olarak kişisel bakımlarının yapılacağı, onlara fiziksel ve ruhsal destek olunarak her daim yanlarında olunduğunun bilinmesi için hayata geçirilecek proje kapsamında, saç kesim, kişisel hijyen gibi çalışmalar özveri ile hayata geçirilecektir. Develi Belediyesinin tesis edeceği ve özenle süslenecek olan araçla çalışmalar yapılacaktır.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Bu projenin hayata geçirilmesi ile Develimiz güzel bir hizmete kavuşacaktır. Bizler bu toplumda yaşıyorsak ve hele de yönetici konumundaysak herkese sahip çıkmak zorundayız. Bu proje kapsamında Develimizdeki tespit ettiğimiz ve edilecek olan kendi kişisel bakımını yapamayacak durumdaki, yaşlı, engelli, yetim ve bakıma muhtaç hemşerilerimizin kişisel bakımları yapılarak ayrıca uzmanlar eşliğinde ruhsal destek de sağlanarak, hayata dair moral ve motivasyonlarını artırarak her zaman yanlarında olduklarımızı bilmelerini istiyoruz. Gönüllülük esasına dayalı olan bu projenin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde emeği olan tüm kurum ve şahıslara teşekkür ederim” dedi.