AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar Üniversite Öğrencileriyle Kahvaltıda Buluştu
18 Aralık 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük ile birlikte Seyrani Kampüsünde eğitim gören öğrencilerle Develi KYK Yurdunda hazırlanan kahvaltıda bir araya geldi.

Önceki görev yaptığı yerlere kıyasla Develinin çok daha emniyetli olduğu vurgusunu yaparak sözlerine başlayan Kaymakam Başıbüyük, “Develimiz bir çok şehirde bulunmayan imkânlara da sahip olmasıyla öğrencilerimizin okul dışındaki faaliyetlerine de alan açmaktadır. Sizler size verilen eğitimlerin yanı sıra kendi gayretinizle bunun da üstüne eklemeler yaparak memleketimizin ve ülkemizin kalkınmasında lokomotif bir rol üstleneceksiniz. Bu amaç ve gayelere erişmek için gösterdiğiniz ve göstereceğiniz bütün gayretlerde kolaylıklar ve başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Başkan Cabbar ise Seyrani Kampüsünde eğitim gören öğrencileri misafir olarak gördüğünü belirterek “Sizlerin Develimizden güzel bir imajla ayrılması bizlerin en büyük muradıdır. Eğitim hayatına başladı başlayalı kampüsümüzdeki öğrencilerimizden halkımızın hiçbir şikayetinin olmamasından dolayı da sizlere nezaketlerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Kendi kişisel gelişiminiz için yetenekleriniz doğrultusunda farklı uğraşlarla meşgul olmanız sizlerin gelecekte hayata çok yönlü bakmanıza ve muhakeme gücünüzün artmasına vesile olacaktır. Bu sebeplerle gerekli olan destekleri sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi, kişisel ya da eğitimle ilgili tüm sorunlarınızı dinlemek için Develi Belediyesinde bir ağabeyinizin olduğunu belirtmek isterim” dedikten sonra eğitim ve sosyal hayatlarında gençlere başarılar dileyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Yurt yönetimi ve öğrencilerle samimi muhabbetler ederek sorularını da cevaplayan Kaymakam Başıbüyük ve Başkan Cabbar, kendi tecrübelerini paylaşarak sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. Program sonrasında yurt yöneticileri ve öğrenciler ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Başıbüyük ve Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletti.