KASıM 2017
Başkan Cabbar Öğrencilerle
11 Aralık 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın okul ziyaretleri devam ediyor. Develili hayırsever iş adamının yardım amaçlı öğrencilere gönderdiği 3.000 çift ayakkabıyı takdim eden Başkan Cabbar “Hayırsever iş adamı ağabeyimizin bu hediyeleri sizlere iletmemizi istedi. Bizler de bunu vesile bilerek hem hediyelerinizi takdim etmek hem de sizlerle hasbihal etmek istedik. Hayırseverimize sizler adına bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek ziyaretinin sebebini belirtti.

Eğitimin ve eğitime desteğin önemine değinen Başkan Cabbar “Bizlerin yarını olan sizlerin en iyi şekilde eğitim alması, Develimizi ve milletimizi en iyi şekilde temsil etmenizin en önemli unsurudur. Bu sebeple bizler daha öncesinde sizleri yalnız bırakmadığımız gibi bundan sonra da yalnız bırakmayarak hem okullarımızın eksikliklerini tamamlamada hem de sizlerin ihtiyaçlarını karşılamada maddi- manevi tüm imkânlarımızla seferber olmaya devam edeceğiz” dedi. Sıcak ve hoş sohbetiyle ziyarette bulunan Başkan Cabbar’a teşekkürlerini ileten öğrenciler ve öğretmenleri hayırsever iş adamına da hediyelerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kulpak, Çayırözü ve Sindelhöyük Mahallesindeki okulları ziyaret eden Başkan Cabbar, bütün sınıfları tek tek gezerek her bir öğrenciye hediyelerini ayrı ayrı takdim etti. Diğer 35 mahalledeki okullara da ayakkabıların eş zamanlı olarak dağıtıldığını belirten Başkan Cabbar “Çocukların yüzünde küçük bir tebessüm pırıltısını görmek, dünya nimetlerinin en yücelerindendir” dedi.