HAZIRAN 2017
Öğrenciler Çevre Sorunları İçin Başkan Cabbar'ı Ziyaret Etti
4 Aralık 2015

Seyrani İlkokulu 2A Sınıfı öğrencileri çevre ile ilgili duydukları rahatsızlıkları ve eksiklikleri Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı öğretmenleri ile birlikte makamında ziyaret etti.

Çevre sorunlarının halledilmesi için kaleme aldıkları mektupları Başkan Cabbar’a ileten öğrenciler, insanların çevreye duyarsız olmalarından yakındı. Öğrencileri dikkatle dinleyen ve her bir soruya özenle cevap veren Başkan Cabbar “Çevreye olan ilginizden ve duyduğunuz rahatsızlıkları dile getirmek için beni ziyaret etmenizden dolayı her birinizi kutluyor, sizleri Belediyemizin “Çevre Dostu Sınıfı” olarak isimlendiriyorum. Sizler bu duyarlı davranışlarınızı başta arkadaşlarınıza anlatır, onları da etkilerseniz büyükler de sizleri görüp etkilenecektir. Çevre Dostu Sınıfı olarak sizlerin görevi çevrenizde çevreyi kirletenleri uyarmak olacaktır ve bu hususta yarı yıl tatilinden sonra neler yaptığınıza dair tekrar toplantı yapacağız” diyen Başkan Cabbar ayrıca kış aylarının bitmesinden sonra profesyonel konteynırlar yerleştirilerek geri dönüşümün de etkili olarak kullanılacağını belirtti.