AĞUSTOS 2017
Kurumlar Çocuk İhmali ve İstismarının Önlenmesi İçin Bir Araya Geldi
25 Kasım 2015

Develideki resmi kurumlar Develi Keziban-İbrahim Kocatürk Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün koordinasyonunda ve Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük’ün başkanlığında çocuk ihmali ve istismarı, madde bağımlılığı, suça sürüklenen çocuklar ve aile içi şiddet konuları ile ilgili yapılan istişare toplantısında alınan kararların değerlendirilmesi ve yeniden istişare edilmesi için bir araya geldi.

Belediye Başkanlığı, Jandarma Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Müftülük, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Temsilciliği ve Baro Temsilciliğinin bulunduğu toplantıda çocukları olumsuz yönde etkileyen psikolojik ve sosyolojik etkenler derinlemesine masaya yatırılarak ortak akıldan çıkan ıslah politikaları değerlendirildi.