EKIM 2017
Belediyemizde Online Tahsilat Dönemi Başladı
7 Kasım 2014

Belediyemizin vatandaşlarımıza kaliteli ve daha hızlı, yirmi dört saat sınırsız hizmet sunmamızı sağlayan e-Belediye çalışmamız halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Vatandaşlarımız e-belediye hizmeti sayesinde borçlarını internet üzerinden kredi kartı ile güvenli bir şekilde görebilecek ve ödeyebileceklerdir. Üyelik sistemi ile çalışan e-belediye yazılımına, sicil numarası (T.c. & Vergi No) ile kayıt olduktan sonra onay aşamasından geçen siciller T.C. kimlik no ve şifreleri ile sisteme giriş yapabileceklerdir.

Belediyemizin internet sitesinde (www.develi.bel.tr) yer alan “Online İşlemler – Online Borç Ödeme” ile Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ve Belediyemize Diğer Gelirlerden olan Borçlar, Borç Sorgulama, online tahsilatların görülmesi ve daha bir çok işlemin yapılmasına olanak sağlıyor. Develi Belediyesi’nin online hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, belediyemiz e-belediye sisteminde bulunan “Kullanıcı Kaydı Açıklama” bölümünden , Bilgi İşlem Servisinin 0352 621 60 41 / 155 no’lu telefonundan ya da bilgiislem@develi.bel.tr elektronik posta edresine mail atarak bilgi alabilirler.