EYLÜL 2017
Develililerden Sinemaya Büyük İlgi
14 Kasım 2015

Öncesinde makaralı sistemle faaliyet gösteren sinema makinesi son dönemlerde gelişen teknoloji ile birlikte filmlerin 2D ve 3D olarak gösterime girmesinden dolayı faaliyet gösteremiyordu. Develi Belediyesinin 3D 4K Dijital Sinema Makinesi ve ekipmanlarını bünyesine kazandırmasının ardından vizyondaki filmler iki haftadır Mustafa Aksu Kültür Merkezinde gösterime girerek Develili sinemaseverlerle buluştu. Geçen hafta “Geniş Aile Yapıştır” ve “Afacanlar Takımı Büyük Yarış” filmlerinin ardından bu hafta gösterime giren “Kafes” filmine de Develi halkından ilgi büyük oldu. Kayseri merkez ve diğer ilçelerinde dahi olmayan son teknolojik sinema makinesinin Mustafa Aksu Kültür Merkezinde seyirciyle buluşuyor olması Develili sinemaseverlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.