NISAN 2017
Başkan Cabbar Yol Çalışmasını Yerinde İnceledi
13 Kasım 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Develi Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü dış mahallelerdeki asfaltlama çalışmaları kapsamında devam eden Sindelhöyük Mahallesindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Mustafa Temur ve Meclis Üyesi Hamdullah Deringöl ile birlikte ekiplerden bilgi alan ve eksiklikleri belirleyen Başkan Cabbar, ”Toplamda 5 km’lik bir alanın asfaltlanmasının yapılacağı Sindelhöyük mahallemizdeki benzer çalışmalar program dâhilinde diğer mahallelerimizde de devam edecektir” diyerek yol çalışmalarının seri şekilde devam ettiğini belirtti. İncelemelerin sonunda mahalle sakinleriyle de hasbihal eden Başkan Cabbar, bundan sonraki yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.