MAYıS 2017
İl Müftüsü Güven'den Başkan Cabbar'a Ziyaret
11 Kasım 2015

15.07.2015 tarihinden itibaren Kayseri İl Müftüsü olarak göreve başlayan Doç. Dr. Şahin Güven, Develi Müftüsü Zekeriya Koçak ve yanındaki heyet ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti. Develi ziyareti sırasında Başkan Cabbar’ı da makamında ziyaret ederek sohbet eden Güven, Başkan Cabbar ile birlikte Develinin gündem olduğu hoş bir sohbet geçirdi. Devam etmekte olan çalışmaların tamamlanması ile birlikte Develi’nin çok daha gelişmiş bir yüze sahip olacağını belirten Güven’e Başkan Cabbar “Çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Develimizin maddi gelişmişliğinden daha ziyade manevi gelişmişliği bizler için çok daha elzemdir. Bu sebeple sizlerle istişare halinde olmayı çok önemsiyoruz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.