HAZIRAN 2017
Başkan CABBAR’dan Ziyaret ve İnceleme
5 Kasım 2014

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Başkan Yardımcısı Mustafa Temur’la birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Aşağı Everek mevkiinde devam eden yol genişletme ve bazalt çalışmalarını denetleyen Başkan Cabbar daha sonra Aşağı Everek mahallesi Muhtarı Abdullah Ganioğlu ile birlikte cadde üzerindeki esnafları ziyaret ederek hasbihal etti. Yapılan çalışmaları nasıl değerlendirdiklerini soran Başkan Cabbar’a esnaflar yapılan yol genişletme ve bazalt çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Mahalle Muhtarı Abdullah Ganioğlu mahalle esnafını ziyaret ettiği için Başkan Cabbar’a teşekkür etti. Başkan Cabbar da aynı şekilde teşekkürle karşılık verip “Bu ziyaretlerimiz sürekli devam edecektir. Çünkü esnaflarımız İlçemizin atar damarlarıdırlar.” diyerek ziayaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi havada geçen sohbetlerin ardından Başkan Cabbar Aygözme Yatılı Kız Kuran Kursunun bahçesinin parke çalışmasını yerinde inceledi; Kuran Kursu hocaları ve öğrencileri Başkan Cabbar’dan fitness aletleri ve voleybol malzemeleri talebinde bulundular. Başkan Cabbar da isteklerinin en kısa sürede yerine getirileceği sözünü verdi.