EKIM 2017
Ak Parti İl Yönetiminden Başkan Cabbar'a Ziyaret
10 Kasım 2015

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Nalbant ve Numan Alparslan, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti. 1 Kasım seçimlerinde Develinin göstermiş olduğu performanstan duydukları memnuniyeti dile getiren Milletvekili Tamer ve yanındaki heyet; “Develi üzerine düşeni yaptı şimdi sıra bizde. İnşallah Sami Dedeoğlu kardeşimizle birlikte Develinin ihtiyaçları için omuz omuza verip, sorunlarına bir an önce çözüm bulacağız” dedi. Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Cabbar “Develimizin geleceği için her daim sizlerle istişare içinde olmamız gerektiğinin farkındayız. İnşallah bu yeni dönem hem ülkemize hem de Develimize hayırlar getirecektir” dedi ve yeni görev döneminde İsmail Tamer’e kolaylıklar diledi.