EKIM 2017
Başkan Cabbar'dan Seçim Sonrası Değerlendirme
2 Kasım 2015

1 Kasım seçimlerinden Ak Partinin %49,5’lik oy oranıyla tek başına iktidar olması yurdun dört bir yanında olduğu gibi Develide de coşkuyla kutlandı. Ak Partinin 7. Sıra Milletvekili adayı hemşerimiz Sami Dedeoğlu da bu sonuçların ardından mecliste milletvekili olarak temsil etme yetkisini elde etti.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar: “Gurur da kibir de bize yakışmaz. Mevla'mıza hamd ve şükür makamındayız. Sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Yüce Allah bizleri milletimize hizmet yolunda mahcup etmesin, utandırmasın. Bu millete birçok oyun kuranlar, kaderi üzerinde hesap yapanlar oldu. Millet irfanıyla bir kez daha bu kirli hesapları bozdu. Allah oyunları bozanların, kirli hesapları boşa çıkaranların en büyüğüdür. Daha önceki açıklamalarımda da belirtmiştim; 1 Kasım'da ya İsrail de yâda Gazze'de havai fişekler atılacakdemiştim. Hamdolsun şuan Gazze sokaklarında Vatanımızın dört bir yanında olduğu gibi coşku devam ediyor.Hayırsever hemşerimiz Sami Dedeoğlu artık vekil. Kimi zaman bizimle alay ettiler Sami Bey’in sırası kötü çıkamaz diye, kimi zaman arkamızdan konuştular güldüler Ama biz tüm teşkilatımızla gece gündüz demeden çalıştık ve başardık. En yakın rakibimiz olan partiye 21.000 bin oy fark atarak 16 ilçe içerisinde 7 Haziran'a göre en çok oyunu artıran ilçe olarak 1.ci olduk. Bu uğurda başta İlçe Başkanımıza tüm yönetim kurulu üyelerimize meclis üyelerimize hanım ve gençlik kollarımıza bizden desteklerini ve dualarını eksik etmeyen Develili hemşerilerimize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Durmak yok yola devam. Bugün Günlerden AK PARTİ” diyerek seçimle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.