ARALıK 2017
Dış Mahallelerde Kanalizasyon Çalışmaları Başladı
29 Ekim 2015

30 Mart 2014 tarihinden itibaren değişen yerel yönetimler yasasında dolayı Kayseri Büyükşehir Belediyesinin proje kapsamına aldığı dış mahallelerdeki (köylerdeki) kanalizasyon çalışmaları hayata geçirilmeye başlandı.

2016 yılı içerisinde Ayvazhacı, Kulpak, Çayırözü, Soysallı, Karacaviran, Sarıca, Gümüşören, Saraycık, Sarıkaya ve Yaylacık mahalleleri olmak üzere toplamda on mahallede yapılacak olan kanalizasyon çalışmaları Ayvazhacı Mahallesinden başlanarak sırasıyla diğer mahallelerde de yapılacaktır. Ayvazhacı Mahallesinde başlayan kanalizasyon çalışması ile ilgili Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “2016 yılı içerisinde toplamda on mahallemizde tamamlanacak olan ve Ayvazhacı mahallemizden başlayan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyor, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasıyla dış mahallelerimizin hayat standartlarının yükseleceğini temenni ediyorum” dedi.