EKIM 2017
İş Makinası Operatörlüğü Kursları Devam Ediyor
28 Ekim 2015

Develi Belediyesi ve Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü proje kapmasında; iş makinaları operatörlüğü kursları devam ediyor.

Kalifiye eleman yetiştirerek halkımıza istihdam sağlamak amacıyla iş makinaları operatörlüğü başta olmak üzere, birçok alanda halkımızın talep ve isteklerine cevap vermek amacıyla yürütülen mesleki kurslarda son olarak Kazıyıcı-Yükleyici Beko-Loder kursu 30 kursiyerin katılımıyla başlayıp 28’inin sertifika almaya hak kazanmasıyla tamamlanmıştır. 300 saat teorik, 56 saatte pratik eğitimin yapıldığı kursa Kayseri merkezden de kursiyerler katılmıştır.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Beko-Loder kursumuz hocalarımızın öncülüğünde başarıyla tamamlanmıştır. Bundan sonra devam edecek olan Ekskavatör ve Silindir Operatörlüğü kursu için kayıtlar 5 Kasıma kadar devam edecektir. Hem personelimizin hem de hemşerilerimizin eğitim kurslarından istifade edip, daha kalifiye hale gelip istihdam edilebilmelerini amaç edindiğimiz bu kurslarımızda eğitim faaliyetlerimiz devam etmektedir. Meslek sahibi olan kursiyerlerimizin, edindikleri mesleklerin hem kendilerine hem de Develimize hayırlar getirmesini dilerim, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Emin Akkuş öncülüğünde emeği geçen öğretmenlere de teşekkür ederim” diyerek alınan eğitimin önemini vurguladı.