KASıM 2017
Başkan Cabbar Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
23 Ekim 2015

Develi Belediyesine bağlı ekipler, asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Bugün ekiplerimiz Aşık Seyrani Caddesinin, Aşık Seyrani Mahallesi Turan Sokağın ve Harman Mahallesinin muhtelif yerlerinin asfaltlama çalışmalarını yapmışlardır. Ekiplerimiz ayrıca çalışmaların hızlandırılması için bir yandan da Harman Mahallesinde asfalt serimi için zemin çalışmalarını devam ettirmektedirler. Toplamda 4500 ton asfalt atan ekiplerimiz kış yağışlarından önce çalışmalarını büyük oranda tamamlayacaklardır” dedi. Mahalle sakinleriyle hasbihal de eden Başkan Cabbar, yürütülen çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp kullanıma hazır hale getirileceğini belirterek, çalışmalardan dolayı çevreye verilen rahatsızlığın anlayışla karşılanması ricasında bulundu.