HAZIRAN 2017
Reşadiye Mahallesinde Asfalt Çalışması
21 Ekim 2015

Develi Belediyesi ekiplerinin doğalgaz çalışmalarından ve doğal sebeplerden zarar görmüş cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Asfaltlama çalışmaları kapsamında Reşadiye Mahallesinde çalışmalarını başlatan ekipler, Enver Yolaç Caddesi aşta olmak üzere Atılgan Sokak, Karanfil Sokak, Asya Sokak ve Gelincik Sokakta da asfaltlama çalışması yaparak toplamda 2600 ton asfalt kullanarak 150 bin m2’lik alana asfalt serimi gerçekleştirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Reşadiye Mahallemizde asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Ekiplerimiz daha öncesinde zemin çalışması yaptıkları cadde ve sokakların asfaltlamasına başlamış olup program dahilinde ve aciliyet durumlarına göre müdahale de bulunmaktadırlar. İnşallah kış yağışları gelmeden önce yol bakım, onarım ve asfaltlama işlerini büyük oranda tamamlayarak halkımızın kullanımına hazır hale getireceğiz. Ekiplerimize kolaylıklar diliyor, çalışmalardan dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da halkımızın anlayışına sığınıyoruz” dedi.