TEMMUZ 2017
Develi Belediyesi Araç Filosuna Yeni Araç
20 Ekim 2015

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Develi Belediyesinin araç filosuna morglu-yıkamalı cenaze nakil aracı hibe etti.

Ford Transit, 350 E-Van 155 PS markalı aracın anahtarını Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin elinden alan Başkan Cabbar “İki adet cenaze nakil aracımız ve filomuza yeni kazandırılan morglu ve yıkamalı cenaze nakil aracımızla Develi merkezinde ve dışındaki hemşerilerimize kolaylıklar sunma gayreti içerisinde olacağız. Elektrikli ve tüplü şofben bulunan yeni aracımızda ayrıca yıkama ve kefenleme yeri de bulunmaktadır. Hoparlör, tepe lambası ve siren de bulunan aracımız bütün cenaze işlemlerini yerine getirecek bir donanıma sahiptir. Develimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.