HAZIRAN 2017
Develi Stadı Hizmete Hazır
16 Ekim 2015

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılan Develi Stadının çalışmaları tamamlanarak İlçemiz halkının kullanımına hazır hale getirildi. Sentetik çimle kaplanan stada ayrıca 500 kişilik tribün, 400 m2’lik alana da idari bina, soyunma odaları, gece aydınlatma sistemi, yürüyüş parkuru da eklenmiş olup ayrıca stadın çevresi tel örgülerle kapatıldı.

Stadın tamamlanmasıyla ilgili olarak Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yaptırılan stadımız, tribünü, yürüyüş parkuru idari binası, soyunma odaları ve aydınlatmasıyla Develimize yakışır bir görünüm kazanmıştır. Çok küçük rötuş çalışmalarından sonra İlçemiz halkının hizmetine girecek olan stadımızın sağlıklı ve spor dolu günlere vesile olmasını dilerim. Develimize hayırlı olsun” dedi.