EKIM 2017
Develi Belediyesi Ekim Ayı İkinci Meclis Toplantısını Yaptı
15 Ekim 2015

Develi Belediyesi, olağan Ekim ayı meclis toplantısının ikincisini Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın öncülüğünde ve bütün meclis üyelerin katılımıyla Develi Belediyesi Meclis toplantı salonunda yaptı.

Bir önceki toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonuna sunulan; 2016 Mali Yılı Bütçe Tasarısı ile 2016 yılı Performans programlarının raporları, Başkan Cabbar öncülüğünde meclis üyelerine sunuldu. Başkan Cabbar toplantı sonrasında "Aldığımız ve alacağımız bütün kararları Yüce Mevla'nın hayırlara tebdil etmesini diliyor, sizlerle beraber Develimiz için en güzelini bulma yolunda girdiğimiz bu mücadelede başarılar diliyor, bütün meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diyerek toplantıyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Alınan meclis kararları Develi Belediyesinin resmi web sitesinde paylaşılmaktadır.