KASıM 2017
Kayseri Milletvekili Adaylarından Develiye Ziyaret
13 Ekim 2015

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili seçimleri öncesi Kayseri Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Develi’yi ziyaret ederek İlçe halkıyla hasbihal edip, istek ve temennilerini dinledi. Ziyaretlerin sonrasında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın makamında istişare için toplanan vekiller, Başkan Cabbar’a göstermiş olduğu ilgi ve ev sahipliğinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Başkan Cabbar “Ülkemizin üzerinde dolaşan karabulutların dağılması, memleketimizin ve milletimizin selameti için büyük önem arz eden 1 Kasım seçimlerinde Develimiz en iyi tercihi yapacaktır” diyerek seçimin önemine vurgu yaptı. Ziyaret sonrası vekiller ve adaylar Develi Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi olan Oyuncak ve Kitap Kumbarasına oyuncak bırakarak destek verdiler.