HAZIRAN 2017
Homurlu Mesire Alanında Parke-Bordür Çalışması
12 Ekim 2015

Develi Belediyesi Yukarı Künye Mahallesinde bulunan Homurlu Şelalesinin çevresine mesire alanı yapım çalışmalarına start veren Develi Belediyesine bağlı ekipler, alanın tesviyesini yaparak parke ve bordür çalışmasına başladı.

Ekipmanlarıyla alandaki hafriyatların temizliğiyle işe başlayan Belediye ekipleri sonrasında parke ve bordür çalışması için alanın dolgusunu yapıp tesviyeledi. Çalışmayla ilgili bilgi veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develimizin doğa harikası yerlerinden olan Homurlu Şelalesinin çevre düzenlemesi ve mesire alanı yapımına başlamış bulunuyoruz. 3000 m2’lik mıcır seriminin ve 80 m ahşap korkuluğun yapılacağı alanda ayrıca; 30 adet barbekülü çatılı piknik masası, 15 adet ahşap çöp kutusu, oyun grupları, büfe, çeşme, tuvalet ve ahşap köprüde yapılarak Develi halkının ve misafirlerin rahatlıkla kullanabileceği bir çevre düzenine kavuşturulacak.” dedi.