NISAN 2017
Mehmet Akif Ersoy Kuran Kursunun Açılışı Yapıldı
12 Ekim 2015

Develi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan Yunus Emre Camii binasına mahalle cemaati ve hayırseverler tarafından yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Kuran Kursunun açılışı, vatandaşların yoğun katılımı eşliğinde dualarla yapıldı.

Kuran Kursunun Açılışı Kuran tilaveti ile başladı, sonrasında İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak’ın ve Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın konuşmaları, Kuran Kursunun tanıtımı, konuklara ikramla son buldu.

İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak “Sizin en hayırlınız Kur’ân’ı öğrenen ve öğretendir” hadisi şerifinin önemine değinerek; İnsanlığa yol gösteren ve Allah’ın kelamı olan rehberin öğrenilmesinin önemini vurguladı. Müftü Koçak “ Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a Kur’ân Kursuna vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Cabbar; “Kuran Kursunun açılışında bulunmaktan dolayı mutluyum. Develi Belediyesi olarak bu tür hizmetlerin her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Kuran öğrenmek isteyenlere hizmet etmek amacıyla yapılan bu yerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.