EKIM 2017
Yeni KOSGEB İl Müdüründen Başkan Cabbar'a Ziyaret
8 Ekim 2015

Yeni göreve başlayan Kayseri KOSGEB il müdürü Ahmet Özbekler göreve gelmesi ile resmi ilk ziyaretini Develi Belediyesine yaptı. Develi Belediyesi bünyesinde bulunan Proje Ofisi İle KOSGEB Girişimcilik eğitimleri hakkında görüşmelerde bulunuldu. Proje Ofisi yetkilileri tarafında hazırlanan ‘’BÖLGEMİZDE GİRİŞİMCİLİK RAPORU ‘’ Belediye başkanı Mehmet Cabbar tarafından KOSGEB İl Müdürü Ahmet Özbekler’e sunuldu. Genel destekler hakkında Başkan Cabbar’a bilgilendirme yapıldı. Develi Belediyesi- KOSGEB Ortak protokolünde yürütülen eğitimlerde Develi ve Kayseri’de toplam 47 adet yeni girişimcinin bu desteklerden faydalandırıldığı belirtildi. En kısa zamanda Develi esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenmesi kararlaştırıldı.