HAZIRAN 2017
Durak Filmi Ekibi Develide
5 Ekim 2015

İkinci Yeni Yapım Şirketinin yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, başrollerinde Emre Altuğ, Görkem Yeltan ve Deniz Şen Hamzaoğlu’nun olduğu Durak Filminin bir kısmı Develide çekildi.

Gerilim türünde çekilen ve 2016’da vizyona girecek olan filmin setini Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ziyaret etti. Yönetmen Serdar Gözelekli, yapımcı Bekir Yusuf açıkgöz ve başrol oyucusu ile sohbet eden Başkan Cabbar filmle ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Develi İbrahimağa Mahallesinde bulunan tarihi evde ve Çayırözü Mahallesinde bazı sahnelerin çekildiği Durak Filmi ile ilgili yönetmen Serdar Gözelekli “Develinin çekimler için ideal bir ortam olduğunu belirterek, bundan sonraki çalışmalarında da Develi’nin tarihi yerlerinin rahatlıkla kullanılabileceği bilgisini Başkan Cabbar’la paylaştı.” Başkan Cabbar da “Filmin set ekibini Develide görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, Develi’nin sinema sanatına ev sahipliği yapmasının Develi için sanat alanındaki tanıtımı için önemli bir katma değer olduğunu söyledi.”