AĞUSTOS 2017
Develide Voleybol Şöleni
5 Ekim 2015

3. Ligde mücadele edecek olan Develi Belediyesi Voleybol Kulübü, Kayseriden Sahabiye Spor ve Nevşehirden Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübünün katılımıyla gerçekleşen br günlük turnuvada Develililere tam bir Voleybol şöleni yaşattı.

İlk maç saat 12:00’da 3 set üzerinden Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü ile Develi Belediye Spor arasında yapıldı ve maçı Develi Belediye Spor 2-0 kazandı. İkinci maç ise yine aynı şekilde 3 set üzerinden Sahabiye Spor ile Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü arasında gerçekleşti; bu maçın galibi ise 2-0 lık üstünlükle Sahabiye Spor oldu. Final Maçı ise 5 set üzerinden Develi Belediye Spor ile Sahabiye Spor arasında saat 17:00’da yapıldı ve maçı 3-0’lık üstünlükle Sahabiye Spor kazandı. Oynanan maçlar sonrasındaki puan durumunda Sahabiye Spor birinci, Develi Belediye Spor ikinci ve Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

Develi halkının yoğun ilgi gösterdiği maçları Develi Belediye başkanı Mehmet Cabbar’da yakından takip ederek maç sonrasında sporculara, antrenörlere ve hakemlere böylesine güzel bir organizasyon tertip ettikleri ve voleybolun sevdirilmesi, gençlere özendirilmesi gayretlerinden dolayı teşekkür edip hediyeler takdim etti. “Takımlarımızın birbirlerini tanımaları ve eksikliklerinin farkına varmaları, en önemlisi de İlçemiz halkına voleybolu daha çok sevdirmeleri amacıyla düzenlemiş olduğumuz turnuvanın amacına uygun bir şekilde tamamlandığı kanaatindeyim” diyen Başkan Cabbar “Develi dışından davetimize icabet ettikleri için diğer takımlarımıza ayrıca teşekkür eder başarılar dilerim” diyerek, yapılan turnuvanın amacını ve önemini vurguladı.