KASıM 2017
Homurlu Mesire Alanı Çalışmasına Başlandı
1 Ekim 2015

Develi Belediyesi Yukarı Künye Mahallesinde bulunan Homurlu Şelalesinin çevresine mesire alanı yapım çalışmalarına start verdi.

Ekipmanlarıyla alandaki hafriyatların temizliğiyle işe başlayan Belediye ekipleri sonrasında köprü yapımı için dolgu çalışması yaptı. Çalışmayla ilgili bilgi veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develimizin doğa harikası yerlerinden olan Homurlu Şelalesinin çevre düzenlemesi ve mesire alanı yapımına başlamış bulunuyoruz. 3000 m2’lik mıcır seriminin ve 80 m ahşap korkuluğun yapılacağı alanda ayrıca; 30 adet barbekülü çatılı piknik masası, 15 adet ahşap çöp kutusu, oyun grupları, büfe, çeşme, tuvalet ve ahşap köprüde yapılarak Develi halkının ve misafirlerin rahatlıkla kullanabileceği bir çevre düzenine kavuşturulacak.” dedi.