MAYıS 2017
Atatürk İlkokulundan Başkan Cabbar'a Ziyaret
29 Eylül 2015

Atatürk İlkokulu Müdürü Mustafa Baldık beraberindeki öğrencileriyle birlikte “İlköğretim Haftası Etkinlikleri” kapsamında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret edip çiçek takdim ettiler.

Okul önündeki yola araçların hızlı geçmemesi için bariyer, Okulun önündeki yaya yolun tamiratı ve fakir öğrencilere yardımlarda bulunulması gibi okul ve okul çevresiyle ilgili görmüş oldukları sıkıntıları Başkan Cabbar’a bildiren öğrencilerin taleplerine en kısa sürede karşılık verileceğini belirten Başkan Cabbar, öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyerek “Sizler bizlerin geleceği olarak sizlere maddi manevi destekler vermek bizlerin asli görevidir. İstekleriniz en kısa sürede yerine getirilmekle birlikte bizler sene boyunca okulları ziyaret etmeye, sizlerin durumları ile ilgili bilgiler almaya devam edeceğiz. Sene boyunca başarılı olan ve ihtiyaç halinde olan öğrencilerimize ise ödüller vereceğiz” diyerek teşvikte bulundu. Ayrıca Başkan Cabbar öğrencilere ayrılmadan önce hediyeler verdi.