NISAN 2017
Sami Dedeoğlu'ndan Bayram Ziyareti
25 Eylül 2015

Develinin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden olan, Develililerin İstanbul’daki eli ayağı olan hayırsever iş adamı, Seyrani Kampüsünün mimarlarından, AK Parti Kayseri 6. Sıra Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu Kurban Bayramı münasebetiyle hemşerilerini ziyaret edip, bayram tebrikinde bulundu.

Cuma Namazını Merkez Çarşı Camiinde kılan Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, cami çıkışında Develililerle hasbihal edip bayramlaştılar. Sonrasında Cumhuriyet Meydanındaki Develi halkıyla hasbihal edip, dertlerini dinleyen Dedeoğlu, “Bir Develili olarak Develimizin nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi bilmekteyim. Yıllarca eğitim gönüllüsü olarak faaliyetler yürütüp, Develimizin Seyrani Kampüsünün oluşumu ve gelişiminde hep beraber görevler aldık. İnşallah sizlerin destekleriyle Milletvekili olmam durumunda neler yapabileceğimizi, neleri hızlandırıp, neleri önceleyeceğimizi çok iyi biliyoruz. Çıktığımız bu yolda sizlerden destek Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Başkan Cabbar ise “Sami ağabeyimiz, gerek İstanbulda yürüttüğü faaliyetlerle gerekse Seyrani Kampüsümüzdeki insanüstü çabasıyla Develimizin iftiharı olmayı ziyadesiyle hak etmiş birisidir. Develi halkımızın onu yalnız bırakmayacağına, bu hizmetlerinin sistematik bir şekilde devam etmesi için tam destek vermelerini can u gönülden arzu ediyorum” diyerek Dedeoğlu ile birlikte Develililerle hasbihal etti.