AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar'dan Satı ve Saraycık Mahallelerine Ziyaret
23 Eylül 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kurban Bayramı arefesinde Satı ve Saraycık (Kiske) Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle hasbihal etti. Öncelikle Satı Mahallesini ziyaret eden Başkan Cabbar’a mahalle sakinleri Taziye Evi yapımındaki desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Cabbar sonrasında Saraycık (Kiske) Mahallesine ziyarette bulundu. Mahalle sakinleriyle sohbetler eden Başkan Cabbar mahalle toprakları içerisinde bulunan pınarların durumu ile ilgili mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulundu. Arefe günü münasebetiyle mahalle sakinlerinin bayramlarını da tebrik eden Başkan Cabbar “Bayramın birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyor, Kurban ibadetimizin Allaha yakınlığımızı artırmasını niyaz ediyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.