AĞUSTOS 2017
Camiler Gül Suyu Koktu
23 Eylül 2015

Develi Belediyesine bağlı ekipler tarafından, Kurban Bayramı münasebetiyle Arefe Gününde İlçe merkezinde bulunan camiler gül suyu ile Bayram Namazına hazırlandı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle idrak edeceğimiz Bayram namazında camilerimizin Sevgili Peygamberimizin kokusu olan gül kokusu ile kokması amacıyla Belediye olarak böyle bir çalışma yaptık. İlçe halkımızın da memnun kalacağını düşündüğümüz bu çalışmanın her bayramda da tekrarlamayı amaçlıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin huzur ve sağlık içerisinde kurban ibadetlerini yerine getirebilmelerini Yüce Mevla’dan diliyor; bayramımızın gül gibi kokmasını, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.