HAZIRAN 2017
Kızık Mahallesinde Aşure
4 Kasım 2014

Bu akşam Muharrem ayı dolayısıyla Develi Kızık Mahallesinde yapılan aşure programı Kuran tilavetiyle başladı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur ve Develi Ak Partiİlçe Başkanı Mehmet Durukan'ın da katıldığı program Kızık Mahallesi Kuran Kursu binasında yapıldı. Programda selamlama konuşması yapan Başkan Cabbar "Muharrem ayı içerisinde pek çok hikmetli olayı barındıran bir aydır. Acılar ve hüzünlerin birbirine girip bir armoni oluşturduğu aydır muharrem. Sizler de bu aya hürmet edip böyle bir program düzenlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu programın Kızık Mahallemize ve Develimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" diyerek hissiyatını dile getirdi.