HAZIRAN 2017
Kurban Timi Hizmete Hazır
16 Eylül 2015

Develi Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce oluşturulan “Kurban Timi” Kurban Bayramı boyunca Develi halkına hizmet etmek için hazır. Kurban Bayramında oluşabilecek sıkıntıları, özellikle de kaçak hayvanları etkisiz hale getirmek için oluşturulan ekip, ekipmanlarıyla birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında bilgilendirdi. Başkan Cabbar “Develimiz de oluşabilecek kaçak hayvan vakalarını önlemek ve İlçemiz halkının sükunetle Kurban ibadetini yerine getirmeleri için oluşturduğumuz ekibimiz Kurban Bayramı boyunca hizmet verecektir. Oluşan kaçak hayvan vakalarında halkımızın Belediyemize telefonla bildirmeleri durumunda ekibimiz hemen harekete geçecektir. Bütün halkımızın Kurban ibadetini gönül hoşnutluğu ile yapabilmesini temenni ediyor, ekibimize de kolaylıklar diliyorum dedi.”