HAZIRAN 2017
Eski Bakanlardan Kapusuz'a Taziye Ziyareti
11 Eylül 2015

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara eski Milletvekili hemşerimiz Salih Kapusuz'un 92 yaşındaki annesi Hatice Kapusuz hayatını kaybetmesinin ardından Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin ve Milli Eğitim Eski Bakanı ve Ak Parti Genel Başkanı Baş Danışmanı Hüseyin Çelik, Kapusuz Ailesinin Yeni Mahalle’de bulunan evlerine taziye ziyaretinde bulundu.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve yardımcısı Kazım Özgan’ın da bulunduğu taziye ziyaretinde ziyaretçileri Kapusuz ailesiyle birlikte Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük ve Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur karşıladı. Taziye evinde bulunan Develililerle de hasbihal eden eski bakanlar dava arkadaşları Salih Kapusuz’a taziye dileklerini iletmelerinin ardından müsaade isteyip Develiden ayrıldılar.