AĞUSTOS 2017
Salih Kapusuz'un Acı Günü
10 Eylül 2015

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara eski Milletvekili hemşerimiz Salih Kapusuz'un 92 yaşındaki annesi Hatice Kapusuz hayatını kaybetti.

Beyin kanaması nedeniyle yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğüKayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybedenHatice Kapusuz içinDeveli Merkez Çarşı Camisi'ndecenaze töreni düzenlendi. Törenden önce11. Cumhurbaşkanı AbdullahGül, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski Çalışma veSosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kayseri Valisi Orhan Düzgün,Ak PartiKayseri milletvekilleri Mehmet Özhaseki , Havva Talay Çalış, Kemal Tekden,Yaşar Karayel, Ak Parti Eski Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Eski Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç , Ak Parti Grup Müdürü Halil Ergen, Ak Parti Kayseri İl Başkanı H. Cahit Özden, Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Develi Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kapusuz ailesininYeni Mahalle'deki evinegelerekSalih Kapusuz ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Eski Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindekiler daha sonra Hatice Kapusuz için Merkez Çarşı Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Tören alanına yürüyerek giden heyet yol üzerinde Develilerle hasbihal etti. Hatice Kapusuz’un cenazesi, İl Müftüsü Şahin Güven’in kıldırdığı cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında bulunan aile mezarlığında toprağa verildi. Tören sonrasında ev sahibi olarak basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Cabbar “Develimiz ’in yetiştirdiği ender şahsiyetlerden olan ağabeyimiz Salih Kapusuz’un bu acı gününde kendisiyle acısını paylaşmak için gelen Devlet erkanımıza hoşgeldiniz diyorum. Gönül isterdi ki daha güzel atmosferde misafirlerimizi ağırlayalım fakat ibadet bilinciyle katıldıkları bu cenaze merasiminden dolayı hem şahsım hem de tüm Develi halkına teşekkür ediyor, Salih ağabeyimize tekrar başsağlığı diliyorum” dedi.