AĞUSTOS 2017
Develiden Teröre Lanet Eylemi
8 Eylül 2015

Türkiye şehitlerine ağlıyor ve teröre tepkilerini dile getirmek için meydanlarda toplanıyor. Artan terör eylemlerinden dolayı Develi Cumhuriyet Meydanında da teröre lanet ve birlik mesajı verildi. Develi Kaymakamlığından alınan yasal izin sonrası Develi Belediyesi’nin gün içerisinde ara ara yaptığı çağrılarla Develi saat 18:00 sularında Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Kuran tilaveti ve duanın ardından tekbirlerle Elbiz Caddesine doğru yürüyen kalabalık sonrasında sükunetle dağıldı.

Eylem sonrasında açıklamada bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Artan terör eylemlerinden duyduğumuz üzüntüyü İlçemiz halkıyla bir araya gelerek dillendirerek, sesimizin daha güçlü çıkmasını istedik. Bu güçlü birlikteliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu uğurda canlarını vermiş şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum ve buna sebep olan tüm hainleri de lanetliyorum” dedi.