NISAN 2017
Develi Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısını Yaptı
7 Eylül 2015

Develi Belediyesi, olağan Eylül ayı meclis toplantısını Başkan Cabbar’ın şehir dışında olmasından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur’un öncülüğünde ve bütün meclis üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Toplamda 7 Maddenin görüşüldüğü ve Develi'yle ilgili kararların müzakere edildiği toplantıda İlçe adına hayırlı kararlar için fikir ve öneriler sunuldu. Başkan Yardımcısı Temur toplantı sonrasında "Aldığımız ve alacağımız bütün kararları Yüce Mevla'nın hayırlara tebdil etmesini diliyor, sizlerle beraber Develimiz için en güzelini bulma yolunda girdiğimiz bu mücadelede başarılar diliyor, bütün meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diyerek toplantıyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Alınan meclis kararları Develi Belediyesinin resmi web sitesinde paylaşılmaktadır.