EKIM 2017
Kayseri Şeker Fabrikasından Aşure İkramı
3 Kasım 2014

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve beraberindeki heyet Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbarla birlikte İlçemiz Çarşı Camii önünde vatandaşlarımıza aşure ikramında bulundu.

Öncesinde Başkan Cabbar'ı makamında ziyaret eden Hüseyin Akay ve beraberindeki heyet Kayseri Şeker Fabrikası ve Develi’nin zirai potansiyeli üzerine sohbet ettiler. Başkan Cabbar “Kayseri Şeker Fabrikası sadece Kayserimizin değil ülkemizin yüz akı kurumlarındandır. Bizler Şeker Fabrikasının faaliyetlerini yakından takip ediyoruz ve gelişmelerden çok memnunuz. Allah’ın rızası gözetilerek yapılan her faaliyet bereketlenip güzellikler getirecektir.” diyerek Kayseri Şeker Fabrikasıyla ilgili hissiyatını dile getirdi. Başkan Akay da sözlerine Başkan Cabbar’a teşekkürle başlayarak “Bizler Kayserimiz için her daim katma değer üretme gayreti içerisindeyiz. Develi’de bu anlamda katma değer üretimi potansiyeli çok yüksek bir ilçemiz. Önümüzdeki faaliyet planında inşallah Develimizde de projeler üretip istihdamı artırıp kazanımlarımızdan Develi’yi de hissedar etmek istiyoruz” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve beraberindeki heyet daha sonra Develi Kaymakamı Enver Ünlüyü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Çarşı Camiine öğle namazına geçen heyet namazdan sonra İlçe halkında aşure ikramında bulundular. Başkan Cabbar’ın da aşure dağıttığı program İlçe halkının memnuniyetiyle karşılandı. Başkan Cabbar Yönetim Kurulu Başkanı Akay’a “Böyle aşure gibi tatlı bir programa bizleri de ortak ettiğiniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim” temennisinde bulundu.