AĞUSTOS 2017
Büğleyen Develi Belediyesinde
4 Eylül 2015

Halk arasında Büğleyen olarak bilinen Soysallı Pınarlarının olduğu mesire alanının Develi Belediyesinde devri gerçekleşti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kayseri Şube Müdürlüğü ile Develi Belediyesin arasında gerçekleşen protokolde, Büğleyen Mevkiinin 07.07.2015 tarihinden 07.07.2020 tarihine kadar Develi Belediyesine teslimi yapılmıştır.

Su kenarlarına komple aydınlatmanın yapılacağı, mesire alanına ayrıca yöresel ürünlerin satılacağı pazarın da kurulacağını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ayrıca. 20 adet şemsiye ve 20 adet piknik masası ve gölgeliği yapımının da bitmek üzere olduğunu belirtti. Başkan Cabbar “Halkımızın Büğleyen olarak bildiği mesire alanımızın Belediyemize teslim çalışmasını tamamlamış bulunuyoruz. Büğleyen Mevkii doğa harikası güzelliğe sahip olmasıyla İlçemiz halkının istediği zaman rahat bir nefes almasına ve olağanüstü güzelliğini seyretmelerine imkan sağlayacaktır. Devam etmekte olan çevre düzenlemelerinin ardından İlçemiz halkının daha da rahat kullanılması sağlanacaktır. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek Büğleyen Mevkiinin Develi Belediyesine teslim edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.