EKIM 2017
Başkan Cabbar Zabıta Ekibiyle
3 Eylül 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189’ncu yıldönümü nedeniyle Develi Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde faaliyet gösteren zabıta ekibiyle kahvaltıda bir araya geldi.

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası nedeniyle bir açıklama yapan Başkan Cabbar “1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 189’ncu kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Zabıta; genel düzen ve güveni korumakla görevli bir kolluk birimidir. Belediyemizin en önemli birimlerinden olan zabıta ekiplerimiz, gece, gündüz demeden günün 24 saati ilçemiz için önemli görevleri yerine getiriyorlar. Belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, toplumda güvenlik, dirlik vesağlıkşartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan Zabıta teşkilatımız, aynı zamanda şehirle alakalı alınan karar ve yasaları da uygulayan bir kolluk gücüdür. Mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. Zabıta memurları da Başkan Cabbar’a mesleki haftalarına göstermiş olduğu ilgiden dolayı böyle bir program hazırladığı için teşekkürlerini iletti.