MAYıS 2017
Şehidin Ailesine Ev Hediye Edildi
2 Eylül 2015

21 Temmuz 2015 tarihinde terör örgütü Pkk ile girdiği çatışmada Adıyaman’da şehit düşen hemşerimiz J. Uzm. Onb. Müsellim Ünal’ın ailesine İstanbul’da ve Ankara’da faaliyet gösteren Develi derneklerinin katkılarıyla ev hediye edildi.

İstanbul’da faaliyet gösteren Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği ve Ankara’da faaliyet gösteren Ankara Develililer Derneği dernek bünyesinde yürüttükleri kampanya sonrasında Şehit Müsellim Ünal’ın ailesine Aşık Seyrani Caddesi üzerinde bulunan evin tapusunu Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük’ün makam odasında takdim etti. Özellikle Seyrani Kampüsündeki büyük hizmetlerinden dolayı Develi halkının sevgisini kazanmış hayırsever iş adamımız Sami Dedeoğlu’nun elinden evin tapusunu alan şehidin babası Yusuf Ünal duygulu anlar yaşadı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın da katıldığı merasim de dualar okunarak şehidin ruhuna Fatihalar gönderildi. Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Sami Dedeoğlu “ Evlat acısı hiçbir şeyle ölçülemez fakat vatan için toprağa düşen şehidimizin ailesine küçük bir destek vermek istedik. Yüce Allah’tan memleketimize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmamasını niyaz ediyorum” diyerek yaşanan acıların son olmasını istedi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “21 Temmuz tarihinden itibaren acımızı hep birlikte yaşıyoruz. Bu birlikteliği birçok ortamda gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Ankara’da ve İstanbul’da faaliyet gösteren derneklerimizin yürüttüğü kampanya sonrasında şehidimizin ailesine ev hediye ettiler. Buna vesile ve destek olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.