AĞUSTOS 2017
Kayseri Milletvekillerinden Develi'ye Ziyaret
1 Eylül 2015

Kayseri Milletvekili Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış Develi’yi ziyaret ederek ilçe halkıyla hasbihal edip istek ve şikayetlerini dinledi.

Kendisi de doktor olan Milletvekili Tekden, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan’la birlikte hastane ziyaretinde bulundu. Hastalarla birebir ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Tekden daha sonra Başhakim Nuri Timurayı makamında ziyaret ederek hastanenin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Sonrasında Develi Cumhuriyet Meydanında Develi halkıyla hasbihal eden Milletvekili Tekden ve Çalış “Develi, genç ve dinamik bir Belediye Başkanına sahip. Bizler Başkan Cabbar’la devam eden ve devam edecek olan hizmetlerle ilgili sürekli bir istişare halindeyiz. İnşallah öyle uzun vadede değil çok kısa bir süre sonra Develi ile ilgili eksiklikler giderilerek Develimiz hakkettiği konuma gelecektir” diyerek Develinin her zaman güçlü bir potansiyele sahip olduğunu belirttiler. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Kemal Tekden’ e ve Havva Talay Çalış’a teşekkürlerini ileterek “Siz büyüklerimizin de destekleriyle çalışmalarımız program dahilinde devam etmektedir. Devam edecek olan hizmetlerimiz için de aynı ilgiyi göstereceğinizi bilmek bizlere güven vermektedir” dedi.