ARALıK 2017
Seyrani Eğitim Kampüsünde Çevre Düzenleme Çalışmaları
27 Ağustos 2015

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Develi Belediyesi’nin işbirliğiyle devam etmekte olan Seyrani Eğitim Kampüsünün çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kampüs alanında bloklar arasında yeni geçiş yolları açan ekipler ayrıca var olan yolların da dolgu ve tesviyesini yaparak daha rahat ulaşım yapılabilmesi için hazır hale getirdiler. Ekipler ayrıca açılan yol üzerinde kalan ağaçları Ağaç Sökme Makinesi ile sökerek kampüs içerisinde bulunan uygun yeşil alanlara tekrar dikimini yaptı. Çalışmalar esnasında ve öncesinde oluşan hafriyatları da iş makineleriyle temizleyen ekipler; yeniden yapılacak olan Develi Anadolu İmam Hatip Lisesindeki ağaçlara da benzer işlemin uygulayacağını belirtti.