HAZIRAN 2017
Develi Belediyesi Voleybol Takımı 3. Ligde
24 Ağustos 2015

26 Haziran 2015 tarihinde 3. Lig grupları için başvuru yapan Develi Belediyesi Voleybol Takımının başvuru sonucu 12 Ağustos 2015 tarihinde Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil nezaretinde gerçekleşerek, çekilen kura sonucu 2015-2016 sezonunda 4. Grupta faaliyet gösterecektir.

3. Lig erkeklerde toplamda 6 grup bulunmakta olup; gruplardaki takımlar iki devre lig usulüne göre karşılaşacaklardır.

Develi Belediye Sporun da bulunduğu 4. Gruptaki takımlar:

1- Deniz Spor (ADANA)

2- Adana Voleybol (ADANA)

3- Seyhan Belediye(ADANA)

4- 68 Aksaray Belediye (AKSARAY)

5- Develi Belediye (KAYSERİ)

6- Sahabiye Spor(KAYSERİ)

7- Ürgüp Kapadokya (NEVŞEHİR)

8- İstiklal Ortaokulu (OSMANİYE)

9- Sorgun Genç (YOZGAT)

25 Ekim 2015 Pazar günü başlayacak olup 6 Mart 2016 günü sona erecek olan 2015-2016 sezonunun ilk karşılaşmasını Develi Belediye Spor 25 Ekim 2015 Pazar Günü Osmaniye Ortaokulu ile yapacaktır.

Develi Belediye Spor ’un 3. Ligde mücadele edecek olması ile ilgili düşüncelerini dile getiren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develi Belediye Spor Kulübü Voleybol takımı 2015-2016 sezonunda 4. Grupta mücadele edecektir. Sporcularımızın bu sezonu en iyi şekilde tamamlayıp kademe kademe en iyiye doğru yol alacaklarına dair güvenim tamdır. Yönetim olarak sporcularımızla birlikte yaptığımız işi çok ciddiye alıyoruz ve bu hususta neler yapılması gerektiğine dair sorumluluklarımızın da farkındayız. İnşallah başarılı bir şekilde bu sezonu tamamlayarak diğer spor dallarında da yeni başarılar kazanmanın mücadelesi içinde olacağız” dedi.