HAZIRAN 2017
Develi'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
29 Ekim 2014

Cumhuriyetin 91. Yıldönümü kutlamaları Develi Cumhuriyet Meydanında coşkuyla kutlandı. 28 Ekim Salı Günü Saat:13:00’da Atatürk büstüne çelenk sunup saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program, 29 Ekim Çarşamba sabahı Develi Kaymakamı Enver Ünlü’nün makamında İlçe protokolünün tebriklerini kabulüyle devam etti.

Tebriklerin kabulünün ardından İlçe Protokolü Develi Cumhuriyet Meydanındaki programlar için meydana geldiler. Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın okulları tebrikiyle başlayan program, Kaymakam Ünlü’nün günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla devam etti. İlçemiz okullarının şiir ve türkü dinleriyle devam eden törende, folklor ve yakın dövüş sporlarının sergilenmesi büyük beğeni topladı. Program protokolün selamlanması ve geçit töreniyle son buldu. Programın ardından İlçe Kaymakamı Enver Ünlü, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu ve Başkan Cabbar İlçe Meydanındaki halkla merhabalaşarak onların bayramlarını tebrik ettiler ve çocuklara ikramda bulundular.