HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
17 Ağustos 2015

Develi’de ana yolları birbirine bağlayan cadde ve sokaklarda; Doğalgaz boru hattının döşenmesi sırasında bozulan ve sökülen ve doğalgaz çalışmasının tamamlandığı cadde ve sokaklar Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sıcak asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1. Cadde 4500 metre 600 ton sıcak asfalt serimi yapılmış olup ayrıca Mehmet Gönenç Caddesi ve Doktor Sadık Ahmet Caddesindeise toplamda 5,000 ton sıcak asfalt kullanılmıştır. Bu kapsamda Yeni Mahalle 3. Erdebağ Sokak 500 metre, Erciyes Caddesi 730 metre, Zafer Sokak 450 metre sıcak asfalt serimi yapılmış olup son olarak Harman Mahallesinde 245 ton ve Reşadiye Mahallesinde 900 ton sıcak asfalt serim çalışması yapılmıştır. Çalışmaları yerinde inceleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “ Toplamda 10 bin ton asfalt kullanarak 80 bin m2’lik yolumuzu asfaltlamış bulunuyoruz; ayrıca 3600 tonluk asfaltla da 29 bin m2’lik yolumuzun asfalt yama çalışmalarını bitirmiş durumdayız. Doğalgaz çalışmalarından zarar görmüş yollarımızdaki çalışmalarımızı seri bir şekilde devam ettirerek ilçemiz halkına yakışır bir görüntü kazandırma gayretindeyiz” dedi.