HAZIRAN 2017
"Yolcu" Develideydi
17 Ağustos 2015

Hilal TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Erol Çam’ın yaptığı “Yolcu” programının son durağı Develi oldu. Başta Türkiye olmak üzere gezilmiş olunan yerlerin yöresel yemek, kıyafet ve kültürlerinin ekrana getirildiği programda, Anadolu’nun çeşitli yörelerinde insanların hayatından ilginç kesitler de ekrana taşınıyor.

Dev Ali Türbesi, Sivasi Hatun Camii, Elbiz ve Keşişin Havuzu gibi Develi’nin tarihi turistik mekanlarını ziyaret ederek kültürel ve tarihi atmosferi izleyenlere aktaracak olan sunucu Çam, programın sonunda meşhur Develi Cıvıklısının da yapılışına şahit oldu. Develi’yi ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten ekip, ayrıca misafirperverlik ve mihmandarlıklarından dolayı da Belediye personellerine teşekkürlerini iletti.