EYLÜL 2017
Başkan CABBAR Okul Ziyaretlerinde
27 Ekim 2014

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve Develi Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan Fatih İlkokulu ve Ayşepınar İlk ve Orta Okullarını ziyaret etti.
Başkan Cabbar okul yönetimiyle okulların durumlarını ve ihtiyaçlarını dinledikten sonra beraberindeki heyetle sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle hasbihal etti. Öğrencilere hediyeler veren Başkan Cabbar “Eğer öğretmenlerinizi üzmez derslerinizde başarılı olursanız bu hediyelerimiz devam edecek. Sizler bizlerin umudusunuz o yüzden bizler sizleri çok önemsiyor ve başarılı olmanız için elimizden geleni de yapmaya hazırız” dedi. Okul yönetimi ve öğretmenler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra Fatih İlkokulu öğrencilerinin yetiştirmiş olduğu çiçeklerden bir tanesini de Başkan Cabbar’a hediye ettiler.