HAZIRAN 2017
Doğalgaz Çalışmalarında Son Durum
6 Ağustos 2015

İlçemizde 2014 yılının Aralık ayında başlayan, Develi için hayati önemi olan ve halkımızın refah ve yaşam seviyesini artıracak olan doğalgaz projesi kapsamında doğalgaz boru hattının döşenmesi çalışmaları 17 Mahalle 323 Sokakta tüm hızıyla devam etmektedir. İlçe merkezinde toplamda 8.877 m döşenen doğalgaz boru hattının 1.285 m’lik kısmı kalmıştır. Yapılan toplam servis hatları 11.752 m iken, yapılan toplam servis kutusu ise 961 adettir. Bu tempoyla İlçemizin %60-65’lik kısmı 2015 yılının kışında doğalgaz kullanımına geçmesi planlanmaktadır.

Doğalgaz çalışmalarının son durumu ile ilgili açıklama yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Doğalgaz çalışmaları esnasında ortaya çıkan çevresel olumsuzlukların farkındayız. Bu hususta doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının hemen akabinde cadde ve sokaklarımızın revizyonu için Belediye ekiplerimiz tüm ekipmanlarıyla meydana gelmiş tüm olumsuzlukları giderme gayreti içerisinde olacaktır” dedi.